Verzending

Algemeen

Indien het totaalbedrag van de bestelling lager is dan € 50,00 exclusief BTW dan wordt € 15,00 exclusief BTW aan orderkosten in rekening gebracht.

Binnen Nederland

De verzending van pakketten binnen Nederland wordt verzorgd door PostNL en alle pakketten worden voorzien van een Track & Trace nummer zodat de bestelling in elke fase van de levering te volgen is. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket. Voor de verzending van één product zijn in de meeste gevallen de verzendkosten € 6,95 exclusief BTW. Bij het plaatsen van de bestelling krijgt je te zien welk bedrag aan verzendkosten er in rekening wordt gebracht.
De levertijd, mits op voorraad én voor 15.30 uur besteld is maximaal 2 werkdagen.

Binnen Europa

Voor zendingen binnen Europe maakt AXXIOT ook gebruik van de service van PostNL. Alle pakketten worden voorzien van een Track & Trace nummer zodat de bestelling altijd te achterhalen is. Bij verzending binnen Europa zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht en de zone waarin een land ligt. Maximale verzendkosten voor één product bedragen € 19,30 excl. BTW. Indien je je BTW-nummer opgeeft bij de bestelling wordt er geen BTW in rekening gebracht. Bij het plaatsen van de bestelling krijgt je te zien welk bedrag aan verzendkosten er in rekening gebracht wordt. De levertijd is per land verschillend en wordt ook zichtbaar bij het plaatsen van de bestelling.

Buiten Europa

Voor zendingen buiten Europa wordt gebruikt gemaakt van de service van UPS. Alle zendingen worden voorzien van een Track & Trace nummer zodat zichtbaar is waar het pakket zich bevind. De tarieven voor verzending zijn afhankelijk van het gewicht en van de waarde van de goederen. De verzendkosten die in rekening gebracht worden zijn exclusief eventuele invoerrechten, deze worden zichtbaar bij het plaatsen van de bestelling.
Gemiddelde levertijd bedraagt 5 à 6 werkdagen. Mocht jouw land van bestemming niet voorkomen op de lijst van landen neem dan contact met ons via dit formulier.