Retour formulier

Indien het ontvangen product niet werkt of defect lijkt te zijn verzoeken wij om eerst contact op te nemen met de service desk op 0900-0997 (€ 1,00 p/min.). Mocht het product defect blijken dan kan het binnen 30 dagen na ontvangst aan ons geretourneerd worden mits onbeschadigd en in originele verpakking. Je ontvangt van ons een vervangend product.

Je dient het retourneren van het product vooraf aan te melden. Je ontvangt van ons een RMA-nummer ter registratie van de retourzending. Je kunt een retour melding alleen online aanmaken. Retouren zonder RMA-nummer worden niet in behandeling genomen.

Hoe retourneer ik een product aan AXXIOT?

  • Log in en ga naar mijn account of registreer jezelf hier als u nog geen account heeft.
  • Kies retour aanvraag
  • Vul het formulier
  • U ontvangt een e-mail met een RMA-nummer en verdere verzendinstructies.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het veilig en deugdelijk verpakken van het product en de juiste adressering aan het retour adres. Het RMA-nummer dient duidelijk zichtbaar op het retour pakket vermeld te worden.

Uw Gegevens

Product Informatie

Product is defect, geef meer informatie in het opmerkingen veldVerkeerde product ontvangenVerkeerde product besteldProduct voldoet niet aan de verwachting, geef meer informatie in het opmerkingen veldAndere reden, geef meer informatie in het opmerkingen veld