Betaalmogelijkheden

AXXIOT biedt een aantal betaalopties om de bestelde artikelen te voldoen.

Betaling binnen Nederland

Bij betaling binnen Nederland bieden wij twee betaalmogelijkheden.

Betalen via iDeal
Kies bij betaalmethode voor de optie iDEAL. Selecteer betreffende bank en daarna wordt je automatisch doorgeleidt naar de betaalomgeving van jouw bank. De bestelling wordt verzonden zodra het totaalbedrag inclusief de verzendkosten is bijgeschreven.

Betalen via overboeking
Kies bij betaalmethode voor de optie betaling via overboeking. Je boekt daarna het totaalbedrag van de bestelling inclusief de verzendkosten over naar:
AXXIOT B.V.
IBAN: NL93 RABO 0312 3418 73
De bestelling wordt verzonden zodra wij het volledige bedrag ontvangen hebben inclusief de verzendkosten. Bij ontvangst van een deel van het totaalbedrag wordt geen deellevering verzonden.

Betaling vanuit het buitenland

Bij betaling vanuit het buitenland kies dan voor de optie pro-forma factuur. Je ontvangt binnen één  werkdag een pro-forma factuur met alle benodigde betaalgegevens. Zodra het volledige totaalbedrag inclusief de verzendkosten is bijgeschreven wordt de bestelling verzonden. Bij ontvangst van een deel van het totaalbedrag wordt geen deellevering verzonden. Eventuele overboekingskosten voor betaling vanuit het buitenland dienen voor eigen rekening genomen te worden.