Over ons

Vanuit het idee dat de toepasbaarheid van Internet of Things (IoT) applicaties binnen bestaande bedrijfsstructuren vaak lastig is voor te stellen, biedt AXXIOT producten voor IoT projecten of toepassingen binnen het bedrijf.

Geen ingewikkelde IoT productontwikkelingstrajecten maar easy-to-use producten waarmee  je aan de slag kunt. Door deze, door AXXIOT zelf ontwikkelde producten, te implementeren in de bestaande producten- of dienstenrange kun je snel schakelen op IoT-gebied en behoudt je je positie in de markt zonder hoge ontwikkelingskosten.

De door AXXIOT ontwikkelde producten zijn voornamelijk gebaseerd op LoRa en Beacon technologie en kunnen onder andere ingezet worden voor IoT-oplossingen op gebied van temperatuurmetingen, luchtvochtigheidsmetingen, decibelmetingen, fijnstof en Co2 metingen of track and trace activiteiten.

Wij leveren betrouwbare producten uit voorraad of met een korte levertijd zodat er snel geschakeld kan worden. En mocht het product niet voldoen dan kun je het zonder problemen retourneren.

Missie en Visie

Wij staan achter onze producten en achter onze klanten. Dat doen we door middel van een gedegen bedrijfsvoering gebaseerd op onze ideeën over technologie, voor nu en in de toekomst.

Voor de (nabije) toekomst wil AXXIOT nationaal en internationaal dé partner zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar snelle en kosteneffectieve IoT-oplossingen door het bieden van kwalitatief hoogwaardige producten en het constant voorlopen op de markt met betrekking tot technologische ontwikkelingen.

En voor de korte termijn betekent dit dat AXXIOT door middel van standaard IoT oplossingen, IoT applicaties voor een breed zakelijk publiek toegankelijk wil maken ten aanzien van implementatie en kosten.

De kernwaarden die AXXIOT daarvoor nastreeft zijn:

  • Aanbod van kwalitatief hoogwaardige hightech IoT-producten
  • Technologische ontwikkelingen vroegtijdig signaleren en het productenaanbod hierop aanpassen
  • Volledige transparantie in alle processen van bestellen tot leveren
  • Hoge leveringsbetrouwbaarheid
  • Persoonlijke technische ondersteuning

 

Geschiedenis

AXXIOT is een activiteit van Metatronics B.V. Waar AXXIOT zich richt op verkoop van zelf ontwikkelde oplossingen voor Internet of Things vraagstukken, richt Metatronics zich op maatwerk productontwikkelingstrajecten en de productie hiervan.

Metatronics is opgericht in 2003 en ontwikkelt en produceert slimme elektronische producten, voor  professionele industriële- en consumentenmarkten. De klantenrange bestaat uit zowel multinationals als MKB bedrijven die een partner zoeken voor de realisatie van hun innovatieve producten.

De engineers van Metatronics zijn stuk voor stuk professionals en hebben jarenlange ervaring op gebied van embedded hardware en software ontwikkeling. Deze zelfde professionals zijn de ontwikkelaars van het  productenassortiment van AXXIOT.

AXXIOT gelooft in de impact van het Internet of Things op de toekomst van mens en maatschappij. Maar ziet tevens de worsteling van veel bedrijven om hierbij aansluiting te vinden met hun eigen product of dienst. Bij Metatronics krijgen we vaak de vraag of het mogelijk is om producten en diensten uit het bestaande assortiment van de klant aan te passen zodat deze gekoppeld kunnen worden aan het internet en zo toegevoegde waarde aan het product of dienst van de klant te creëren zonder lange ontwikkeltrajecten en hoge kosten.

Vanuit deze vraag is AXXIOT ontstaan met als doel bedrijven een snelle en gemakkelijke oplossing te bieden op IoT-gebied. De vraag uit de markt heeft geleid tot ons productenaanbod waarmee we een groot toepassingsgebied bestrijken.

En mocht uw product of dienst een maatwerkoplossing nodig hebben om aan te sluiten op de “IoT wereld”, dan ontwikkelen wij dat graag via Metatronics voor u. Zie hiervoor ook onze website www.metatronics.nl.